Max Verstappen durant la cursa a l'esprint a Spielberg
Max Verstappen durant la cursa a l'esprint a Spielberg (Reuters)
Fórmula 1

Verstappen lidera una cursa emocionant a l'esprint a Àustria

El pilot neerlandès s'ha imposat amb autoritat en una prova marcada per les condicions meteorològiques

Redacció Esport3Actualitzat

La cursa a l'esprint del Gran Premi d'Àustria al Red Bull Ring ha tingut dues parts ben diferenciades. Una sota la pluja i l'altra amb el traçat eixut. Només hi ha hagut un factor comú: el liderat de Max Verstappen.

El neerlandès ha tornat a mostrar la seva àmplia superioritat amb un domini, fins i tot, abusiu, marcant volta ràpida rere volta ràpida i amb un avantatge ni més ni menys que de 20 segons sobre el seu company d'equip. La xifra espanta tenint en compte que la cursa era a l'esprint, amb només 24 voltes.

Superioritat de Verstappen a banda, la cursa ha estat molt emocionant. Canvis de posicions, moviments arriscats, aposta pels pneumàtics tous amb el traçat encara humit... 24 voltes que han donat per a molt gràcies a les condicions variants en una cursa que ha començat sota la pluja i que ha acabat amb mitja graella amb pneumàtics de sec.


Només han arriscat els pilots del darrere. De Verstappen -primer- a Fernando Alonso -cinquè- cap pilot ha volgut canviar de pneumàtics. El neerlandès tenia marge de sobra, però a l'asturià li ha anat d'una sola volta, ja que Hülkenberg, amb pneumàtics de sec, ha acabat just darrere del d'Aston Martin.

Checo Pérez s'ha refet dels problemes en la qualificació de divendres i ha sumat una meritòria segona posició, tenint en compte com està de qüestionat el pilot mexicà per les últimes actuacions. Carlos Sainz, tercer, ha demostrat que les millores de Ferrari estan funcionant. El madrileny ha estat molt millor que el seu company d'equip, un Charles Leclerc que ha acabat en dotzena posició.


Resultats de la cursa esprint

Anar al contingut