Barça

Valverde sobre el triomf del Barça sobre el Reial Madrid per 5-1: "Aquest partit és un dels que no s'oblidaran"

El tècnic blaugrana s'ha mostrat molt satisfet pel triomf aclaparador del seu equip contra l'etern rival al Camp Nou

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut davant els mitjans de comunicació satisfet per la golejada del Barça sobre el Reial Madrid en el primer clàssic de la temporada, però alhora ha volgut contenir les eufòries:

"Aquest partit és un dels que no s'oblidaran, un resultat dels que marquen. Afortunadament ha estat a favor nostre i me n'alegro de ser a la banqueta. Quan et van les coses bé, també s'han de passar a net com quan van malament. Avui toca celebrar-ho però demà no marxem de vacances i hem de tornar als entrenaments. "

 

Preguntat sobre si se sent el botxí de Julen Lopetegui com a entrenador del Reial Madrid, el tècnic blaugrana s'ha mostrat taxatiu:

"No m'agrada que destitueixin cap entrenador, ni el de l'Osca, ni el del Granada, ni el del Madrid ni el del Barça, esclar."

 

Pel que fa als moviments a la banqueta del Barça, el Txingurri ha admès que han sortit com ell s'esperava:

"En el segon temps no hem tingut tant el control com en el primer. Ells han pressionat molt bé i la idea era compensar les forces."

 

L'absència de Messi per lesió no ha estat un entrebanc perquè el Barça clavés una golejada a l'etern rival. Això sí, Valverde subratlla que espera tornar-lo a veure jugar ben aviat

"Tothom es preguntava com respondríem sense Messi. I ho hem fet de l'única manera possible: com a equip. Com abans es recuperi Messi millor, perquè, encara que guanyem així, el trobem a faltar."

 

Pel que fa al paper d'Arturo Vidal, que només sortir ha marcat el cinquè gol del Barça, el tècnic blaugrana ha remarcat que compta amb ell:

"Els jugadors s'han alegrat molt pel gol d'Arturo Vidal. És un jugador que ha caigut molt bé al vestidor i confiem molt en ell, ens ha d'aportar molt aquesta temporada."

 

ARXIVAT A:
El ClàssicReial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut