El jugador té una fractura al pòmul esquerre
Esports

Sanció exemplar per al jugador que va agredir un rival a Cassà

El Comitè de Competició ha castigat amb 20 partits l'agressor després que la víctima, que té una fractura al pòmul, ha presentat denúncia

Ja hi ha càstig per al futbolista que va pegar a un rival en un partit de futbol a Tercera Catalana: estarà vint partits sancionat. El fet va passar en el duel entre el Cassà i el Cristinenc, que va acabar amb victòria local per 2 a 0. Un cop acabat el partit, el jugador local Adrià González va ser agredit per un jugador visitant, que li va donar un cop de puny a la cara.

Com va anar?

Durant tot el partit ja es va viure certa tensió al terreny de joc. Tot i així, segons informa el diari Cassà Digital, els jugadors i tècnics dels dos conjunts es van saludar en acabar el partit com és habitual. De sobte, però un futbolista del Cristinenc va agredir per darrere González, i li va donar un cop de puny a l'ull esquerre. Ràpidament, es va fer fora l'agressor del Municipal de Cassà.

La víctima, que té una fractura al pòmul, va caure a terra commocionat, i després se'l van endur en ambulància a un centre assistencial. Per tot plegat, l'alcalde de Cassà s'ha manifestat per les xarxes socials.

((Cassadigital))

És una sanció greu?

Això és el que diu el reglament de la FCF respecte a les agressions greus: "Si els agredits fossin altres federats o espectadors, amb una lesió que requereixi assistència mèdica, la sanció serà de quinze partits a vint-i-cinc partits o durant un període de tres a sis mesos."

Per altra banda, una agressió sense lesió comporta quatre partits de sanció i una agressió que provoqui una lesió o bé quan l'acció sigui qualificada de potencialment lesiva, sempre que no constitueixi una falta més greu, va de cinc a dotze partits.

L'acció del jugador del Cristinenc és molt greu; es tracta d'un càstig que en supera d'altres com la pallissa a un noi de setze anys o l'agressió a un àrbitre de la mateixa edat.

Adrià González ha passat pels micròfons de Catalunya Ràdio per explicar l'incident que va patir:

Comunicat del club

La UD Cassà ha fet públic un comunicat per condemnar els fets viscuts i per donar suport al jugador de l'equip que va ser agredit.

Anar al contingut