Imatge del Municipal Estruch on juga el Terlenka (@CBTERLENKA)
Futbol

Apallissen un noi de 16 anys en un partit de futbol al Prat de Llobregat

Els Mossos investiguen una salvatge agressió a un jugador de 16 anys del Sagrat Cor de Sarrià durant un partit al camp del Terlenka

Redacció Esport3Actualitzat

Nou episodi de violència al futbol català, amb l'agreujant que la brutal agressió l'ha patit un noi de 16 anys pel motiu, tan sols, de celebrar la victòria del seu equip.

El porter juvenil del Sagrat Cor de Sarrià es recupera de l'agressió que va rebre quan celebrava la victòria al camp del Terlenka a l'últim minut. Té trencat el dit de la mà amb afectació al tendó. Agents dels Mossos d'Esquadra investiguen l'atac, que van passar a finals de gener en un enfrontament entre el Club Barcelonista Terlenka i el Sagrat Cor de Sarrià, que actuava com a visitant.

Tot hauria començat perquè el noi va celebrar el gol de la victòria, una celebració que no va agradar als aficionats locals, que van començar a increpar-lo i amenaçar-lo:

"No ho celebris o et trencarem les cames."

Segons la mare del noi agredit, que ha parlat pels micròfons de Catalunya Ràdio, al final del matx, un grup d'entre unes vuit i deu persones entre jugadors i seguidors de l'equip local van atacar el jove. Va ser al final del partit, mentre el menor saludava els rivals; alguns dels aficionats van saltar a la gespa, juntament amb jugadors locals, i li van començar a clavar puntades de peu al cos i al cap.

L'àrbitre va fer constar l'agressió a l'acta i els pares del menor van presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra, entregant l'informe de lesions que certifica el trencament d'un dit i diversos hematomes.

La Federació Catalana de Futbol ha obert un expedient que sanciona el Terlenka amb tres partits a porta tancada i vuit partits de suspensió per al jugador identificat per l'àrbitre.

"És l'incident més greu que hem patit aquesta temporada"

El portaveu de la Federació Catalana de Futbol, Oriol Camacho, s'ha pronunciat al respecte a "El Matí de Catalunya Ràdio".

Camacho ha explicat que hi ha hagut 11 incidents molt greus com aquest en els 6.000 partits que es juguen cada cap de setmana. Però que ha significat aquest com "el més greu de tots". 

En cap cas han normalitzat la violència i ha explicat que la Federació treballa amb la Generalitat i els Mossos diàriament per intentar erradicar-la dels camps de futbol. 

Escolta les seves paraules aquí:

Anar al contingut