Ángel Alarcón en una imatge amb la samarreta blaugrana (FCB)
Barça

Qui és Ángel Alarcón, la sorpresa de Xavi per al partit de Copa contra el Ceuta

El futbolista de Castelldefels juga de davanter i ha marcat 12 gols amb el Juvenil A

Actualitzat

La gran novetat del Barça en la convocatòria per als vuitens de final de la Copa del Rei contra el Ceuta és un juvenil, Ángel Alarcón. El davanter de Castelldefels, de 18 anys, està fent una gran temporada amb el Juvenil A del Barça, on ha marcat 12 gols i ha donat cinc assistències.

Un rendiment que té un mèrit afegit perquè Alarcón va patir una greu lesió l'any 2021 que el va deixar fora dels terrenys de joc durant 14 mesos.

La lesió va implicar un canvi de rol sobre el camp, de la banda a la posició de 9 pur. Destaca per ser un jugador vertical, amb domini de les dos cames i bon olfacte golejador.

Xavi fa temps que segueix de prop el jove jugador i ha decidit que ara és el moment de donar-li l'oportunitat en una convocatòria del primer equip.

En la roda de premsa prèvia al partit, el terrassenc ha explicat que tenia alguna molèstia, però finalment no ha estat impediment perquè entri a la llista. Curiosament, el davanter només ha jugat 8 minuts amb el Barça B de Rafa Márquez. 

Alarcón va arribar al Barça l'any 2018, procedent de l'Espanyol. També ha jugat en les categories inferiors de la selecció catalana i de la selecció espanyola.

Anar al contingut