Pol Espargaró, 6 setmanes després de l'accident
Motor

Pol Espargaró explica amb un somriure la seva esgarrifosa llista de lesions arran de l'accident

El pilot vallesà, encara sense data de retorn a les pistes, torna a les xarxes socials per actualitzar el seu estat de salut

Actualitzat

Pol Espargaró va tenir un duríssim accident a Portimao, el 24 de març passat. Un mes i mig després, ell mateix s'ha encarregat d'actualitzar en persona el seu estat de salut. Ho fa en un vídeo publicat a les xarxes socials en el qual mostra un somriure als llavis. Un somriure que fins fa ben poc no podia exhibir per la fractura de mandíbula que es va fer. Aquesta només va ser una de les conseqüències del seu accident. 

El pilot de GasGas desgrana com es troba de totes i cadascuna de les afectacions que li va causar l'accident. 

  

"Estic més o menys de tornada. Ja puc somriure. Si abans no he dit res és perquè tenia la boca tancada (...) He perdut molt de pes per tenir la mandíbula completament tancada (...). Em vaig partir la mandíbula i després de l'operació tinc algun cargol a la zona però ara ja menjo amb normalitat. La fractura de mandíbula em va produir una afectació a l'oïda (...). He tingut un problema neuronal que m'ha fet perdre força en algun múscul que requereix rehabilitació (...) Tinc un parell de fractures de costelles que porto bastant bé (...). La mare dels ous són les tres fractures de vèrtebres, que em fan portar una cotilla i no em permeten pujar a una moto." 

Un resum ràpid però que dona a entendre clarament el viacrucis pel qual ha passat el pilot català durant les últimes setmanes. I el que encara li queda. "A poc a poc estic tornant a la normalitat i tornant a entrenar, i això és una bona notícia", comenta Espargaró, abans d'agrair la feina als diferents metges que l'han tractat i a la seva dona.     

Anar al contingut