Actualitat blanc-i-blava

Pochettino renova com a tècnic de l'Espanyol per tres temporades més

Mauricio Pochettino continuarà a la banqueta de l'Espanyol durant tres temporades més després de l'acord al qual ha arribat avui amb el president de l'entitat, Daniel Sánchez Llibre. Al tècnic argentí el continuarà acompanyant en la seva etapa blanc-i-blava Feliciano di Blasi, que també ha renovat el seu lligam amb el club. Tal com es preveia, l'acord ha estat força ràpid, ja que hi havia bon predisposició per les dues bandes.

Actualitzat
La reunió s'ha fet al despatx professional que Daniel Sánchez Llibre té a Vilassar de Mar. En poc més d'una hora, el president, Mauricio Pochettino i el seu ajudant, Feliciano Di Blasi, han segellat l'acord.

Demà es farà la roda de premsa de presentació de Mauricio Pochettino. Ha estat un acord més o menys fàcil en què el tècnic de l'Espanyol tindrà opinió sobre els fitxatges que proposi l'àrea esportiva.

Amb Pochettino lligat, Sánchez Llibre va complint els seus objectius, però té pendent la promesa d'anar de Montjuïc al nou estadi de Cornellà-el Prat caminant. Imprevisible com sempre, falta per veure si Sánchez Llibre acaba fent la caminada o busca una estratègia per estalviar-se complir la promesa.
Anar al contingut