Piqué celebrant el gol contra la Reial Societat
Piqué celebrant el gol contra la Reial Societat

Piqué: "Laporta ha posat ordre en el club, ara hi ha una jerarquia"

El central ha acceptat que té "més feeling" amb el nou president

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué ha començat a crear contingut en la plataforma Twitch i ahir després del partit hi va fer la seva roda de premsa particular. El central català destaca que ve una generació "molt bona" de futbolistes i que estan preparats per assumir el repte després de la marxa de Messi. També ha destacat la figura de Memphis Depay, de qui va dir que té molt bones referències que li han donat excompanys seus al Manchester United.

"M'ha sorprès molt positivament. Tinc excompanys del Manchester United que m'han parlat del seu talent. Està molt involucrat i fent molt equip. És un jugador amb molt nivell: va per la dreta, l'esquerra, aguanta bé la pilota, és potent, té gol..."

Més feeling amb Laporta que amb Bartomeu

Piqué tampoc s'ha mossegat la llengua i ha dit la seva sobre la relació que tenen els jugadors amb Laporta i la que tenien amb Bartomeu.

"No us enganyaré, tinc més feeling amb Laporta. Amb Bartomeu molts jugadors ens vam sentir enganyats en el seu moment, i així va acabar tot. La cultura de Laporta és diferent, té molt més contacte amb nosaltres. El tema Messi va ser un cop dur, però ara hi ha una jerarquia. Laporta ha posat ordre en el club, ara es prenen decisions cosa que faltava en el passat"

Un altre dels nous fitxtages que ha destacat ha estat Eric Garcia. Piqué creu que el jove central català "jugarà molts anys al Barça".

"És un defensa amb molt futur, té els conceptes molt ben interioritzats, crec que estarà al club molts anys"

 

Anar al contingut