Eurolliga

Pesic demana paciència i assegura que tots els equips necessiten un procés per sumar victòries

El tècnic serbi ha recordat que altres projectes importants en el bàsquet europeu, com els del Reial Madrid o Fenerbahçe, també van necessitar "un procés" per aconseguir grans resultats després

Actualitzat

Quatre derrotes en els últims quatre partits de l'Eurolliga han deixat el Barça Lassa de bàsquet tocat, amb dubtes i fora de les posicions de play-off. Aquest dijous, nou episodi a la pista del Baskonia. Svetislav Pesic assegura que, malgrat tot, l'equip blaugrana està creixent i demana paciència per redreçar la situació.

El tècnic serbi, abans de viatjar a Vitòria, ha recordat que altres projectes importants en el bàsquet europeu, com els del Reial Madrid o Fenerbahçe, també van necessitar "un procés" per aconseguir grans resultats després.
  
Sobre el partit contra el Baskonia, el preparador del Barça Lassa ha assegurat que espera un partit contra un equip "agressiu" i ha recordat també el dèficit en el rebot defensiu del seu equip en aquests últims partits, cosa que ha valorat com a "molt important" per tenir opcions de guanyar. 

"Ells també necessiten la victòria. Per tenir l'oportunitat de guanyar, necessitem jugar un partit molt físic, amb concentració i amb actitud guanyadora".

Pierre Oriola, un dels capitans blaugranes, també ha valorat el duel d'aquest dijous davant del Baskonia, un partit "per intentar recuperar la línia que l'equip portava unes setmanes enrere".

"És un pavelló que, quan és ple, és difícil de guanyar, però som el Barcelona i estem preparats per guanyar a qualsevol pista".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut