Ante Tomic no ha tingut el seu millor dia contra l'Olympiacos (EFE)
Eurolliga

Un Barça Lassa nefast en atac encaixa la quarta derrota consecutiva contra l'Olympiacos (60-69)

El conjunt de Svetislav Pesic ha tornat a fer un molt mal partit i ja és fora de les posicions de play-off amb un balanç de sis victòries i set derrotes en 13 jornades

Jordi RobirosaActualitzat

Encefalograma pla. Així es podria definir el joc del FC Barcelona Lassa en aquestes darreres setmanes. Quatre derrotes consecutives en l'Eurolliga, quatre partits sense passar dels 65 punts –aquest dimarts contra l'Olympiacos només 60– i un equip que, ara mateix, no se sap ben bé a què juga, amb uns jugadors absolutament desconcertats.

El matx ha estat avorridíssim. Tot i això la primera meitat ha estat igualada. Els grecs, sense encert, han portat la iniciativa en el marcador gràcies al rebot ofensiu i a un excels Milutinov -18 punts i 14 rebots- que ha pogut amb els tres pivots alts del Barça; perquè avui, i és notícia, ha jugat el fins ara castigat Kevin Seraphin. Qui no ha jugat gens, per cert, una vegada més, ha estat Pau Ribas.

Però en la segona meitat el Barcelona ha fet un pas enrere. Amb una defensa acceptable, però amb un atac nefast, els blaugrana han vist com l'Olympiacos, sense fer res de l'altre món, ha arribat a tenir 13 punts de diferència. Svetislav Pesic no ha trobat resposta des de la banqueta i la sensació d'impotència ha estat molt remarcable. Al final, 60 a 69 i suspens general.

Aquest dijous, el Barcelona jugarà a Vitòria davant d'un Baskonia en alça. És molt difícil pensar que els blaugrana puguin guanyar el Buesa Arena jugant com han jugat en aquests darrers partits. L'equip blaugrana, amb un balanç negatiu de sis victòries i set derrotes en 13 jornades, està fora del play-off i, es miri com es vulgui, la crisi és molt evident.

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut