Ciclisme

Pedro Horrillo, en coma induït després de caure per un barranc de 60 metres durant la vuitena etapa del Giro

El ciclista Pedro Horrillo, de l'equip Rabobank, ha resultat greument ferit en la vuitena etapa del Giro d'Itàlia, després de caure per un barranc de 60 metres durant la disputa de la vuitena etapa. Tot i que la seva vida no corre perill, el corredor està en coma induït i té diverses costelles trencades. Per la seva banda, el bielorús Kanstantsin Siutsou, de l'equip Columbia Highroad, ha guanyat en solitari l'etapa, mentre que l'italià Danilo Di Luca es manté una jornada més com a líder de la classificació general.

Actualitzat
Pedro Horrillo ha donat el gran ensurt de la jornada al Giro d'Itàlia. El ciclista espanyol de l'equip Rabobank ha quedat greument ferit, encara que la seva vida no corre perill, després de tenir una forta caiguda durant la disputa de la vuitena etapa, entre Morbegno i Bèrgam. Horrillo ha caigut en el descens del Culmine di San Pietro, un port de muntanya situat a 70 quilòmetres de la línia d'arribada, i l'han traslladat en helicòpter a un hospital. En el moment de l'arribada de les assistències ja estava conscient, tot i que tenia un traumatisme cranial i toràcic, a més de diverses fractures, una de les quals al fèmur.

A banda de l'ensurt d'Horrillo, la vuitena etapa ha acabat amb la victòria del bielorús Kanstanstin Siutsou, que s'ha imposat en solitari a la línia d'arribada de Bèrgam. El ciclista de l'equip Columbia Highroad s'ha escapat del grup de favorits a 15 quilòmetres de la meta i ha mostrat una gran fortalesa per acabar guanyant amb un marge de 36 segons. En la classificació general, Danilo Di Luca es manté una jornada més com a líder. L'italià ha pogut contenir els atacs de la resta de favorits i, a més, ha pogut obtenir una bonificació molt valuosa de vuit segons després d'acabar tercer a l'etapa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut