Barça

Objectiu: revalidar la Champions sí o sí

El Barça enceta una nova edició de la màxima competició europea, com a vigents campiones, davant l'Arsenal aquest dimarts al Johan Cruyff

Laura BruguésActualitzat

El Barça enceta aquest dimarts una nova edició de la Champions davant l'Arsenal al Johan Cruyff. Les blaugranes ho faran amb la condició de vigents campiones, per primera vegada, i amb un objectiu claríssim: revalidar el títol de campiones de la màxima competició europea, que van assolir davant el Chelsea a Göteborg amb un 4-0 incontestable, el 16 de maig. L'Arsenal, primer rival del Barça, també té una Champions al seu palmarès, la va guanyar la temporada 2006-07.

"L'objectiu és revalidar el títol sense dubte, de fet, vestim aquesta samarreta per guanyar tots els partits que disputem", ha assegurat el tècnic del Barça, Jonatan Giráldez.

Per la seva banda, una de les capitanes de l'equip, Marta Torrejón ha admès que la Champions és una competició que els fa "molta il·lusió" i que són conscients que "són el rival a batre".

Sandra Paños tornarà a jugar

La portera Sandra Paños tornarà a l'onze titular, després de perdre's els últims dos partits de Lliga per lesió. Ha rebut l'alta mèdica aquest dilluns, igual que Jennifer Hermoso, Leila Ouahabi i Andrea Pereira.

Nou format de Champions

La Champions d'aquesta temporada estrena nou format i ara es disputarà la fase de grups. És la principal novetat, ja que en les anteriors temporades els partits eren eliminatòries a doble partit. El Barça forma grup amb l'Arsenal, el Hoffeinheim alemany i el Koge danès. Tant Marta Torrejón com Jonatan Giráldez han valorat positivament aquest nou format.

"Permet que els equips de més nivell arribin a les fases finals i, a més, tots tenen l'opció de jugar sis partits i tenir més experiència, que no pas abans si quedaven eliminats després de dos partits", ha indicat Giráldez.

Tots els equips lluitaran per ser a la final de la Champions que es disputarà al Juventus Stadium de Torí el 22 de maig. El Barça parteix com a favorit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut