Joan Laporta i Leo Messi en el lliurament del títol de la Copa del Rei 2021
Joan Laporta i Leo Messi en el lliurament del títol de la Copa del Rei 2021
Barça

"No he tornat a parlar amb Leo Messi"

En una entrevista al programa "Onze" d'Esport3, Joan Laporta ha confirmat que no ha tornat a parlar amb Messi des de la seva sortida del Barça. El president blaugrana també s'ha mostrat contrari a la decisió de l'argentí de fitxar pel PSG

Àlex ÁvilaActualitzat

El seu retorn a la presidència del FC Barcelona no ha estat com ell esperava. Joan Laporta s'ha trobat el club en una situació tan greu que ha hagut de prendre mesures que mai esperava prendre. Una d'elles ha estat la no renovació de Leo Messi, el millor jugador de la història del club. Una decisió que va acabar afectant la relació entre el president i l'exblaugrana.

"Estàvem compungits perquè era una situació que no és la que desitjàvem i ens vam quedar tots desil·lusionats. No he tornat a parlar amb ell."

El president blaugrana ha confessat que va sentir una sensació estranya en veure el debut de Messi amb el PSG. Laporta, a més a més, ha destacat que no li va agradar la decisió de l'argentí de marxar a un rival com el conjunt parisenc.

"Vaig veure el seu debut amb el PSG i vaig sentir una sensació estranya. Veure'l amb una altra samarreta, pensar que aquesta temporada no el tindrem aquí, que juga amb un altre equip, que és rival, que possiblement ens enfrontarem..."

"No em va agradar tampoc, no? Un altre equip que a més a més serà rival, que a més a més hem tingut enfrontaments, no, no..."

Torna a veure l'entrevista sencera a Joan Laporta:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut