Neymar ha repost als seus detractors. (Foto: Reuters)
Neymar ha repost als seus detractors. (Foto: Reuters)
Futbol

Neymar respon a les crítiques dels jugadors de l'Atlètic amb un missatge a Instagram

El crac brasiler, que va ser objecte de nombroses faltes per part dels jugadors de l'Atlètic de Madrid, que posteriorment el van criticar per la seva actitud, ha llançat aquest missatge a les xarxes socials: "Ningú està obligat a agradar a ningú, però hi ha una cosa que es diu respecte"

Actualitzat

Neymar Júnior va ser objecte de nombroses crítiques per part dels jugadors de l'Atlètic de Madrid després del partit de Copa en què el crac brasiler va marcar dos dels tres gols del Barça. Jugadors com Gabi o Cani van advertir el davanter blaugrana per les seves actituds al terreny de joc, que es van dedicar a criticar.

Per aquest motiu, el brasiler ha decidit enviar aquest missatge a les xarxes socials per a tots els seus detractors, acompanyat d'una fotografia on celebra un dels gols que va marcar contra l'Atlètic de Madrid: "Ningú està obligat a agradar a ningú, però hi ha una cosa que es diu respecte".

Neymar ha volgut respondre d'aquesta manera a tots els que el van incriminar per la seva actitud i ha donat la seva opinió amb una frase que segurament farà reflexionar tots els que el van criticar.

 

 

 

"Ninguém é obrigado a gostar de ninguém, mas existe uma coisa que se chama respeito" 😉✌️

Et bilde publisert av Nj (@neymarjr)

Anar al contingut