Míchel
Míchel focalitza l'objectiu de l'equip
Futbol

Míchel: "Volem lluitar per la Champions. És el nostre somni, la nostra il·lusió"

L'entrenador del Girona passa pàgina al dol per l'eliminació a la Copa del Rei i motiva els seus futbolistes recordant-los l'objectiu de ser a Europa la temporada que ve

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona va aconseguir mantenir-se invicte, de forma consecutiva, durant disset partits. La derrota contra el Mallorca va suposar l'eliminació de la Copa, una ensopegada dura de pair. La plantilla blanc-i-vermella havia posat moltes esperances en un torneig que arribava a la fase més bonica. Però Miguel Ángel Sánchez, Míchel, no vol que el dol segueixi afectant els seus jugadors. Aquest divendres, a dos dies del retorn de l'equip a la Lliga, a Balaídos, el tècnic vallecà ha mantingut un discurs il·lusionant, on ha recordat l'objectiu a què aspiren a partir d'ara.

"La nostra motivació, somni i il·lusió és poder entrar a Europa i, si és a la Champions, millor. Aquests quatre partits són importants, però a les últimes deu jornades sabrem a què aspirem de veritat."

Per al partit contra el Celta, Míchel no recupera cap futbolista. L'única opció, que caldrà esperar a l'entrenament de dissabte, és la d'Eric Garcia. El central de Martorell ha millorat molt, però encara és aviat per assegurar la seva tornada a l'equip.

A Vigo, el Girona es trobarà amb un Celta necessitat de punts (és a només dos del descens), que també vol passar pàgina a l'eliminació de la Copa (va caure contra la Reial Societat). Mirar més enllà del partit de Vigo fa un cert vertigen. La Reial Societat, el Reial Madrid i l'Athletic Club posaran a prova el veritable nivell dels gironins abans d'afrontar la recta final de la temporada.

Anar al contingut