Actualitat blaugrana

Messi no s'entrena amb l'equip i està gairebé descartat per jugar contra l'Arsenal

Els jugadors, la premsa i els aficionats no tenen cap altra cosa al cap que la final de la Champions, tot i que al Barça encara li queden dos partits de Lliga per disputar. L'equip afronta el compte enrere de la final amb un estat d'ànim excel·lent. La mala notícia és Messi, que encara no s'entrena amb el grup i està pràcticament descartat per a la final contra l'Arsenal. Gran expectació mediàtica en l'entrenament del Barça, amb més de 150 periodistes d'arreu del món a set dies per a la final de París.

Actualitzat

Només calia treure el cap per la zona d'entrevistes del Camp Nou per comprovar que l'equip està davant d'una cita única. A una setmana vista de la gran final de París, el Barça ha fet una jornada de portes obertes per a periodistes de tot el món i la resposta ha estat excepcional. En total, 150 mitjans de comunicació acreditats han aprofitat la jornada per preparar la informació referent a la final de la Champions.

Els mitjans anglesos i en especial els londinencs segur que ja han informat de la gairebé segura absència de Leo Messi en la final. L'argentí no ha aparegut ni pel camp d'entrenament i el compte enrere és massa curt perquè pugui estar recuperat per afrontar una final de màxim nivell.

Tampoc no s'ha entrenat amb el grup Márquez, per una sobrecàrrega als abductors, però en aquest cas Rijkaard no té motius de preocupació. El tècnic holandès ja ha traslladat als seus jugadors les claus del rival.

Estrena de la ciutat esportiva

Sis anys després de la col·locació de la primera pedra, s'ha estrenat per fi la ciutat esportiva del Barça. El segon equip i el Barça C han estat els que han tingut l'honor de fer-ho amb una sessió d'entrenament. Els jugadors dels dos equips base han estrenat dos dels nous camps de futbol que hi ha a la ciutat esportiva Joan Gamper. Un d'ells amb edifici de tribuna, sala de premsa i vestidors amb gimnàs i zona d'aigües. Per als equips del Barça de bàsquet, handbol, futbol sala i voleibol, s'ha construït un pavelló, que té una capacitat per a 500 espectadors. Tot sumat, 136.000 metres quadrats de superfície a Sant Joan Despí.

Fiança d'un milió d'euros

El club ha sol·licitat avui una fiança d'un milió d'euros al soci que va demandar la junta directiva per no convocar eleccions aquest any, pel cas que el jutge decideixi, com a mesura cautelar, que se celebrin els comicis a final de temporada.  Amb aquests diners, el soci hauria d'assumir les despeses d'obrir un procés electoral abans que hi hagi sentència, ja que aquesta pot ser favorable al Barça, i fer les eleccions el 2007.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut