Martino, a la roda de premsa posterior al partit.
Barça

Martino: "En una setmana difícil, l'equip ha donat una mostra de professionalitat"

Tata Martino ha comparegut en la roda de premsa posterior a la victòria davant del Màlaga. Martino ha elogiat l'actitud dels seus jugadors en una setmana que ha reconegut que ha estat "difícil" i que els seus homes "han donat una bona mostra de professionalitat" al terreny de joc.

Actualitzat

Tata Martino ha comparegut a la roda de premsa posterior a la victòria davant del Màlaga. Martino ha elogiat l'actitud dels seus jugadors en una setmana que ha reconegut que ha estat "difícil" i que els seus homes "han donat una bona mostra de professionalitat" al terreny de joc.

"En tots aquests anys, aquests jugadors s'han enfrontat a problemes molt importants, i molt seriosos que no només són de qüestions institucionals, sinó de salut, de companys, d'entrenadors i sempre han sortit endavant", així de contundent ha defensat Tata Martino els seus homes. En una setmana complicada a nivell extraesportiu, Martino s'ha mostrat orgullós per l'actitud que els jugadors han mostrat al terreny de joc: "Ells entenen que la resposta que han de donar pel seu estat d'ànim és no parlar i ensenyar-ho al terreny de joc". "Han estat molt bé en una setmana que ha estat difícil. Han donat una bona mostra de professionalitat i de ser conscients de quin és l'objectiu. Després podrà arribar o no, però han demostrat que fins a l'últim moment ho intentarem", ha explicat el tècnic argentí.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut