Bàsquet

L'etapa de Xavi Pascual i Joan Creus al capdavant del Barça Lassa penja d'un fil

L'entrenador del Barça Lassa té poques opcions de continuar al capdavant de l'equip després d'un segon any sense títols grans mentre el director esportiu ja hauria anunciat al club la seva marxa

Actualitzat

La derrota contra el Reial Madrid a la final de la Lliga Endesa tanca una segona temporada sense títols importants per al Barça Lassa. Una situació que provocarà canvis en la secció.

La més immediata pot ser la marxa de Joan Creus com a director general de la secció, que es pot fer pública en les pròximes hores. L'exbase acaba contracte a final de mes i ja hauria comunicat la seva decisió de no renovar-lo a la junta directiva fa dies, abans que se sabés el desenllaç de la final.

Creus va arribar al Barça l'any 2008 amb càrrec executiu i en aquests 8 anys l'equip ha guanyat 12 títols, entre ells l'Eurolliga del 2010, 4 Lligues (2009, 2011, 2012 i 2014) i 3 Copes del Rei (2010, 2011 i 2013).

Pascual també pot marxar

Creus pot no sortir sol del Barça ja que Xavi Pascual, l'entrenador des del febrer del 2008, podria ser rellevat tot i que li queda un any de contracte. Pascual, responsable de la banqueta dels èxits mencionats anteriorment, va deixar la seva continuïtat en mans del club just després de perdre la Lliga.

Tot i que el final de l'era Pascual encara està per confirmar, ja han començat a aparèixer noms per substituir-lo. El primer és el de Sarunas Jasikevicius, exjugador del Barça amb una sintonia especial amb l'afició, que ha agafat experiència a la banqueta del Zalgiris Kaunas des que es va retirar, ara fa just dos anys.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut