Espanyol

L'Espanyol inaugura, a l'entrada de la porta 21 de l'estadi, una estàtua en memòria de Dani Jarque

L'afició blanc-i-blava ha pogut celebrar un nou acte d'homenatge al seu desaparegut capità, Dani Jarque, amb la presentació de l'estàtua de l'exjugador blanc-i-blau. En l'acte, Ramon Condal ha anunciat que la Ciutat Esportiva de l'Espanyol portarà el nom de Dani Jarque. L'estàtua està situada a la porta 21 de l'estadi de Cornellà-el Prat, i es pot visitar aquest migdia fins les 15 h. A més, després de cada partit, la porta estarà oberta una hora més perquè els socis puguin accedir-hi i veure l'escultura. És una obra de l'escultura Marta Solsona, de mida natural i feta de bronze. Dani Jarque va morir l'agost del 2009 a causa d'un problema cardíac a prop de Florència, durant la pretemporada de l'equip. Al costat de l'estàtua hi ha una placa que també recorda el jugador.

Actualitzat
Abans d'obrir les portes s'ha celebrat un acte privat que ha començat a les 10.30 i ha comptat amb la presència de diversos futbolistes de la plantilla, directius i familiars. També el vicepresident de l'àrea social del Barça, Jordi Cardoner, i de Monchi, director esportiu del Sevilla.

Ramón Condal, president del l'entitat blanc-i-blava, s'ha mostrat molt emocionat durant l'acte. I ha manifestat: "En aquests moments es demostra la gran estima que li tenia la gent a Jarque. El recordem en tot moment perquè s'ho mereixia. Simbolitza els valors de lluita, força i esforç d'un club com el nostre". Sobre l'escultura ha assenyalat: "M'ha impressionat. Si és una escultura encertada, encara molt millor". També amb aquestes paraules s'ha expressat 'Màgic' Díaz, antic representant del jugador i amic de la família: "Espero que l'escultura segueixi inspirant la memòria de Jarque".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut