Barça

Les brutals xifres del vídeo de comiat de Piqué

El vídeo que el central ha utilitzat per acomiadar-se està trencant tots els rècords vint-i-quatre hores després de la seva publicació

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué va publicar aquest dijous el seu missatge més inesperat. El central blaugrana va anunciar que deixava el futbol i, per tant, el FC Barcelona amb un vídeo que va emocionar l'afició culer.

Vint-i-quatre hores després de la publicació del vídeo a les xarxes socials, les xifres són de rècord. A Twitter, el clip acumula 16 milions de reproduccions al compte del central blaugrana i més de mig milió als comptes oficials del FC Barcelona en català i en castellà (502.300).

A Instagram, el vídeo suma un total de 39.2 milions de visites al compte de Piqué i 19.7 milions en un perfil oficial del Barça que també es pot trobar a Facebook (1.7 milions de visualitzacions), a TikTok (875.000 visualitzacions), Youtube (327.000).

Entre els comptes a les xarxes de Gerard Piqué i els del FC Barcelona, la peça audiovisual que ha preparat el català per acomiadar-se del món del futbol suma més de 78 milions de reproduccions.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut