Futbol

La Federació Catalana amenaça de portar l'Espanyola al Tribunal d'Arbitratge de Lausana

La Federació Catalana de Futbol emprendrà accions legals contra la Federació Espanyola a través de la justícia ordinària perquè ha vetat el partit de Catalunya contra els Estats Units del 14 d'octubre. L'entitat espanyola, encapçalada per Ángel María Villar, va denegar el permís a la Federació Catalana adduint que es tracta de dates reservades per a compromisos internacionals. Ahir, els federatius espanyols van votar massivament en contra de donar llum verda al partit. Divuit vots en contra, dos a favor i tres abstencions.

Actualitzat

Només el president de la Federació Basca i el de l'Eibar hi van estar d'acord. La Federació Espanyola ha insistit que les dates nadalenques ja estan reservades per a les seleccions denominades "autonòmiques".

El president de la FCF, Jordi Roche, ha confirmat que ha enviat una carta a Villar i a la seva junta directiva "perquè reconsiderin la seva situació", encara que ha insistit que no entén els arguments de la RFEF.

A pocs mesos de les eleccions a la presidència de la RFEF, previstes pel mes de març, ja que la selecció espanyola no acudirà als Jocs Olímpics de Pequín, la decisió de la RFEF s'interpreta en els despatxos de la Catalana com una demostració de força d'Ángel María Villar. Roche també ha mostrat la seva confiança a firmar en un futur "un protocol" amb la Federació Espanyola "que permeti disputar partits en dates oficials de la FIFA".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut