Jugadors del Manchester City i el Manchester United implicats en una discussió (Reuters)
Futbol

L'Associació Anglesa de Futbol decideix no sancionar el Manchester City ni el United per la baralla als vestidors d'Old Trafford

La federació no sanciona cap equip després de veure les imatges de les càmeres de seguretat de l'estadi

Manel PriegoActualitzat

L'Associació Anglesa de Futbol (FA) ha anunciat que no sancionarà el Manchester City ni el Manchester United per la baralla en què es van veure implicats jugadors i membres del cos tècnic dels dos equips després de la victòria del conjunt de Pep Guardiola en partit de la Premier League.

El City es va imposar per 1-2 a l'equip entrenat per José Mourinho, màxim rival i perseguidor dels "citizens" en la classificació, i a l'entrenador portuguès no li va agradar gens que els guanyadors celebressin el triomf amb eufòria. En el moment d'anar a recriminar l'actitud dels membres del Manchester City va començar una baralla en què van intervenir més de vint persones.

La FA va obrir una investigació per esbrinar que és el que realment havia passat. Després d'analitzar les càmeres de seguretat de l'estadi d'Old Trafford i d'escoltar el testimoni dels membres de seguretat que van separar els implicats ha decidit no emprendre cap acció legal i deixar la baralla sense càstig.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut