José Mourinho i Pep Guardiola (EFE)
Futbol internacional

El City de Guardiola firma la millor ratxa de victòries de la història a la Premier superant el United (1-2)

En el derbi entre els equips de Manchester, els de Guardiola han aprofitat els regals en defensa dels de Mourinho per establir un registre històric

El Manchester City s'ha convertit en el primer equip en la història de la Lliga anglesa que guanya 14 partits seguits en una mateixa temporada. L'equip de Pep Guardiola ha triat un dels millors escenaris possibles per passar a la història, Old Trafford, el del seu gran rival, el Manchester United que entrena el portuguès José Mourinho (1-2).

Els dos equips han estat fidels a la filosofia dels seus tècnics. Els visitants, creant a partir de la possessió de la pilota. Els locals, tancats en defensa per sortir a la contra. La defensa dels de Mourihno, però, ha fallat en un córner en el minut 43, i això ha permès a David Silva marcar el 0-1.

Fabian Delph, en el temps de descompte abans del descans, ha tornat el regal als seus contrincants, amb una errada que ha aprofitat Marcus Rashford per empatar. Al United, però, encara li quedava algun obsequi per repartir, i un mal refús de Lukaku ha regalat l'1 a 2 a Otamendi en el minut 55. Mourinho ha donat entrada a Mata i Ibrahimovic, però el resultat ja no s'ha tornat a moure.