Barça

Koeman, indignat amb el penal xiulat en el clàssic contra el Madrid: "El VAR només entra en contra del Barça"

Oriol Llach EstrellaActualitzat

Ronald Koeman ha comparegut a la roda de premsa després de la derrota que ha patit el Barça contra el Reial Madrid (1-3) en el seu primer clàssic com a entrenador blaugrana. El tècnic neerlandès s'ha mostrat indignat amb la polèmica del penal rigorós que ha xiulat l'àrbitre i que s'ha acabat convertint en el segon gol dels blancs.

"No entenc la decisió de l'àrbitre, només apareix el VAR quan s'han de prendre decisions contra el Barcelona. Les decisions sempre són contra nosaltres. Ell em diu que és penal, és incomprensible. No m'ha agradat.

Per a mi no és penal. Li he dit a l'àrbitre que algun dia m'expliquin el tema del VAR a Espanya. En cinc jornades, el VAR només ha entrat en contra del Barça. El VAR pot ser molt bo si és per a tots els equips."

La gestió dels canvis: el moment i els perfils

"Quan vas perdent, intentes millorar en la creació d'oportunitats de marcar. Hem intentat refrescar les bandes amb Trincao i Ousmane i l'entrada d'Antoine a dalt amb Leo. Hem arriscat amb la defensa perquè no m'importa perdre per 1-2 o bé 1-3."

 

Busquets també qüestiona els criteris del VAR

 

 

 

 

ARXIVAT A:
KoemanEl Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut