Joel Nicolau, al podi del Tour de Noruega
Ciclisme

Joel Nicolau, rei de la muntanya al Tour de Noruega

El ciclista de Llofriu, de 25 anys, revalida el triomf que ja va aconseguir l'any passat en la ronda escandinava

Va tenir un inici de temporada aigualit per una malaltia que no li va permetre lluir el nivell que té a les cames, però quan s'ha recuperat ha demostrat que segueix cremant etapes. Joel Nicolau s'ha tornat a endur el mallot de la muntanya al Tour de Noruega.

Aquest dilluns, en la tercera i última etapa, de 151 quilòmetres, començava a pedalar en una situació d'empat a punts amb el danès Mathias Bregnhoj. El corredor de Llofriu, que competeix pel Caja Rural-Seguros RGA, va passar primer per l'alt de Grisabakken i es va assegurar un triomf que ja va aconseguir l'any passat, després de superar Remco Evenepoel, una de les grans icones del ciclisme mundial. 

"Me'n torno molt content de Noruega i agraït a l'equip per la feina feta. Venia d'una època complicada, amb malalties, i no acabava de trobar-me a mi mateix. Aquesta victòria em dona moral per seguir progressant de cara al futur."

També a Noruega, el ciclista d'Alcanar Eduard Prades va ser el millor català de la classificació general. El veterà corredor, de 35 anys, va quedar en la 32a posició, a 2 minuts del guanyador, el britànic Ben Tulett.

Anar al contingut