Futbol

Javier Tebas: "No puc garantir que el CF Reus acabi la temporada a Segona"

El president de la Lliga s'ha reunit amb els jugadors roig-i-negres per estudiar una solució als impagaments de les nòmines

Actualitzat

La reunió a tres bandes entre els jugadors del CF Reus Deportiu; el president de la Lliga, Javier Tebas, i el president de l'Associació de Futbolistes Espanyols, David Aganzo, per buscar una solució als impagaments de les nòmines dels roig-i-negres s'ha acabat sense prendre cap decisió.

En sortir, Javier Tebas ha assegurat que no pot garantir que "el club acabi la temporada a la segona divisió". En qualsevol cas, ha donat a entendre que es tractava d'una primera presa de contacte i que tenen per davant una llarga negociació i és que a sobre de la taula els jugadors tenen l'opció que la Lliga els pagui els salaris pendents o bé denunciar el CF Reus i marxar lliures.

David Aganzo, per la seva banda, s'ha mostrat més conciliador i ha dit que "cal seguir parlant". Els jugadors del Reus es donen 48 hores per prendre una decisió i la comunicaran en una roda de premsa que faran l'estadi Municipal.

ARXIVAT A:
Reus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut