Javier Mascherano en una imatge d'arxiu
Javier Mascherano renovarà amb el FC Barcelona fins al 2019 (EFE)
Barça

Javier Mascherano no forçarà una possible sortida del FC Barcelona

El central, que tindria ofertes per sortir del Barça, ha manifestat que no tensarà la corda per forçar la seva marxa del club

Actualitzat

Javier Mascherano no vol tensar la corda amb el FC Barcelona per forçar la seva sortida del club. En unes declaracions al diari argentí "Olé", el central afirma que "el Barça m'ha fet saber que no té cap intenció de deixar-me marxar, estan molt contents amb mi. I quan un club, i més aquest, et posa aquestes condicions, és molt difícil marxar. Especialment tenint en compte que no forçaré res. Cap de les dues parts s'ho mereix."

L'argentí coneix l'interès de la Juventus per fitxar-lo, però no oblida que té contracte amb el Barça, i que es troba molt còmode a Barcelona: "Ja ho va dir el director esportiu, hem parlat des del gener fins ara, no solament de temes professionals sinó també personals. Amb tota la gent m'uneix una gran relació, també amb la cúpula del club. Saben què penso. M'han tractat molt bé, no tinc cap queixa."

Mascherano també ha admès alts i baixos amb aquesta relació però, "tot i que de vegades passen coses que et fan replantejar-te la situació, no faré res que enterboleixi la meva relació amb el Barça. Sempre ha estat molt bona, i el dia que deixi el club no vull fer-ho amb mal gust de boca".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut