Futbol

Robert Fernández confirma la marxa de Dani Alves i l'arribada de Denis Suárez

El secretari tècnic del Barça ha passat balanç als temes d'actualitat en el mercat de fitxatges i ha assegurat que Neymar, Mascherano i els dos porters es queden al club. En canvi, s'ha mostrat menys contundent amb Bartra

Actualitzat

El secretari tècnic del Futbol Club Barcelona ha passat balanç de la temporada 2015-16, que ha qualificat de molt bona, "no només per la Lliga i la Copa, i per la forma com s'han guanyat els dos títols. La plantilla ha estat molt bé i ha tingut un comportament exquisit durant tota la temporada", ha dit per començar.

Mascherano: "S'ha parlat molt del tema del Javier. Jo vaig parlar amb ell en el seu moment i sap la nostra opinió. Masche continuarà al Barça, jo ho tinc molt clar, i sempre buscarem un marc que sigui positiu. Tenim molt clar al club que volem arribar a un acord perquè és un jugador vital per a nosaltres. No tinc cap dubte que es quedarà. A part, que té contracte".

Dani Alves: "La resposta l'ha de donar el jugador. En Dani ha sigut un jugador extraordinari. Té unes condicions fantàstiques. Hem d'analitzar amb tranquil·litat com es va fer la renovació del jugador, just quan el club estava sancionat. En Dani havia fet una temporada molt bona i ara ha decidit marxar. És una decisió molt personal. Nosaltres l'acceptem i no hi ha més. Alves ja ens ha comunicat que la seva intenció és marxar."

Neymar: "Totes les manifestacions que ha fet des de fa molt temps és que arribarà a un acord amb el club i s'hi estarà molts anys. Quan? Ho notificarà el club. Continuarà Ney."

Traspassos a baix preu: "El Barça és un club de destí. Fitxa jugadors perquè estiguin aquí sempre. Quan hi ha una negociació no sempre decideixes tu, sobretot quan s'acaben els contractes."

Bartra: "No estic preocupat pel tema Bartra. Buscarem el millor i el que no vull és que es desvinculi totalment del club. Creiem que té unes condicions fantàstiques i que el que necessita és jugar, però no volem deixar que se'n desvinculi totalment."

Messi (lesió): "No he pogut parlar amb ell perquè estava fora, però em consta que està bé"

Fitxar un lateral dret nou?: "Confiem en Aleix Vidal. Per això el vam fitxar en el seu moment. I també tenim a Sergi Roberto. Pensarem les coses amb tranquil·litat. Hi ha temps per fer-ho. Bellerín? És un jugador magnífic que va néixer futbolísticament a La Masia, però ara no ens ho plantegem".

Posicions prioritàries a reforçar: "No us les direm, però les tenim molt clares, tant el tècnic com jo. Hi ha molt rumors però lògicament no puc estar desmentint i afirmant. Sabem cap a on volem anar".

Adriano: "Té contracte en vigor i no he rebut cap trucada ni cap missatge que m'indiquin que marxarà del club. No puc dir res més sobre això".

Defensa: "Tenim un sistema defensiu molt bo, i això és el que reflecteixen les estadístiques. En una situació complicada hem sigut capaços de deixar la porteria a zero. És una dada important en un equip de perfil tan atacant com el nostre. Jugar en defensa al Barça és molt molt difícil per aquest fet. Els jugadors han d'assumir molts riscos i crec que moltes vegades als jugadors no se'ls dóna el valor que tenen."

Competència: "Tenim competència molt forta però competirem. Potser no tenim els mateixos recursos econòmics que alguns altres clubs. Tinc un pressupost limitat, però que pot variar."

Nolito: "És cert que vam intentar fer-lo venir en el seu moment, però no es va poder donar. En aquest moment no puc confirmar ni desmentir res perquè entenc que parlar pot ser perjudicial. Té contracte amb el Celta."

Douglas: "Vull que jugui. Hem de trobar una situació en què tingui minuts."

Denis Suárez: "El Vila-real ja té la notificació i segurament l'1 de juliol crec que se li notificarà."

Porters: "Tenim dos porters fantàstics i continuaran tots dos. Us puc dir que vam parlar amb Ter Stegen i amb el seu entorn. Jo estic molt content de com han evolucionat les coses i estic molt tranquil."

Arda. "Tenim total confiança en el jugador. Aquesta és la veritat. Arribar al Barça no sempre és fàcil en una situació poc normal."

Centrals: "Haurem de saber abans què decideix Marc (Bartra). Ja he dit que no vull que marxi i si ho fa vull que continuï vinculat al club. Si ell marxa la situació canvia i el que haguem de fer ho farem. Tinc molts noms. Ens podem quedar coixos. Marquinhos? No hem parlat ni amb el jugador ni amb el PSG. És un jugador que interessa a qualsevol equip."

Messi: "Segur que la situació amb Hisenda no l'afecta. Ell i la seva família són feliços aquí, no ens plantegem una altra opció."  

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut