Barça

Guardiola treballa amb els 17 disponibles del primer equip per preparar el partit contra l'Sporting

Josep Guardiola ha treballat aquest matí amb els 17 jugadors disponibles del primer equip, Jeffren inclòa, que ja ha rebut l'alta mèdica, per preparar el partit de demà, dimecres, contra l'Sporting de Gijón. Els jugadors del filial Nolito i Thiago Alcántara han completat el grup. Messi, que ha fet tractament a banda per la lesió al turmell dret, i Abidal, amb permís del club, han estat les baixes de la sessió, que s'ha fet a porta tancada.

Actualitzat
El Barça farà una última sessió prèvia al duel amb l'Sporting de Gijón el mateix dimecres a les dotze del migdia. Serà a l'escenari del partit, el Camp Nou.

Jeffren rep l'alta

El davanter Jeffren Suárez ha rebut l'alta mèdica una vegada superats els problemes físics que arrossegava des de finals d'agost, segons han informat els serveis mèdics del club blaugrana. Jeffren es va fer un trencament fibril·lar a l'adductor mitjà de la cama esquerra durant un entrenament de la selecció sub-21, i tres setmanes després torna a estar disponible per a l'entrenador Pep Guardiola. Amb l'alta de Jeffren, el Barcelona només té un jugador de baixa. Es tracta de Leo Messi, que haurà d'estar inactiu, almenys, durant una setmana, a causa d'un esquinç de lligaments al turmell dret.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut