Barça

Giráldez apuja el llistó: "La temporada passada no va ser perfecta"

El nou entrenador no oblida l'eliminació de la temporada passada en la Supercopa contra l'Atlètic de Madrid. "És un títol que volem guanyar aquest any", avisa en una entrevista a TV3. Giráldez comandarà un nou Barça en la defensa de la corona de campió d'Europa

Àlex CastellsActualitzat

La Lliga, amb una superioritat incontestable. La Copa de la Reina, per la via ràpida. I, la Champions, amb exhibició final a Göteborg. La temporada passada, el Barça va conquerir un triplet històric. Per Jonatan Giráldez, però, no n'hi ha prou.

"No va ser la temporada perfecta, sinó que va quedar l'espineta del partit contra l'Atlètic de Madrid en la Supercopa. És un reflex del que podem fer millor. Hi ha un títol que no vam guanyar, i que aquest any volem guanyar."

L'eliminació en semifinals de la Supercopa d'Espanya és l'única taca en l'expedient del curs 20-21. El nou entrenador és inconformista. I valent. Cap dubte quan va rebre l'encàrrec de substituir Lluís Cortés.

"Soc una persona que m'agrada evolucionar, créixer, no estancar-me . El perfil funcionariat no m'agrada, o no ara amb 29 anys. Vull tenir reptes nous per créixer. Pressió? Al contrari. És un orgull que la gent pugui veure en nosaltres una manera de jugar que agradi, i que la gent s'enganxi. El que ens ha fet arribar el president és l'orgull que sent ell i la junta per com estem fent les coses."

 

Amb Irene Paredes, Ingrid Engen, Fridolina Rolfo i la tornada de Clàudia Pina, la plantilla ha apujat el nivell d'exigència. També és més car fer-se un lloc a l'equip.

"Totes les jugadores fan mèrits per jugar cada setmana. Aquesta competitivitat implica que totes les jugadores hagin de donar-ho tot. Si alguna es relaxa o es pensa que té la posició guanyada, n'hi haurà una altra que segurament li passarà pel costat."

Així es manté intacta l'ambició d'un equip insaciable. A la Lliga, cinc partits, cinc golejades. El campió també intimida a Europa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut