Gareth Bale saludant els aficionats de Los Angeles FC, el seu últim equip
Gareth Bale saludant els aficionats de Los Angeles FC, el seu últim equip (Foto: EFE)
Futbol

Gareth Bale es retira del futbol als 33 anys

El gal·lès penja les botes amb un palmarès envejable però un rendiment irregular, sobretot en la seva etapa al Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Gareth Bale ha anunciat a través de les seves xarxes socials que deixa el futbol professional. Després de disputar el seu primer Mundial a Qatar, on va marcar de penal l'únic gol del seu país, i haver aconseguit guanyar l'MLS als Estats Units amb Los Angeles Football Club, ha decidit posar punt final a la seva carrera futbolística.

El gal·lès ha explicat a través del comunicat que "ha estat unes de les decisions més difícils de la seva carrera professional" i també que "és una bona oportunitat per buscar noves aventures".

Més palmarès que rendiment... però gols decisius

L'exjugador del Reial Madrid penja les botes als 33 anys i amb uns números més que destacables. Tot i costar més de 100 milions i tenir un rendiment irregular al club blanc, va aconseguir guanyar fins a cinc Champions amb el Reial Madrid, tres Lligues i quatre Mundials de clubs, entre altres títols. És especialment recordat pel madridisme el seu gol a la final de Lisboa, la de la "dècima", o la xilena de Kíiv, el maig del 2018, que va acabar de treure del partit el porter del Liverpool Loris Karius:

En el temps de les carreres que s'allarguen fins a la quarantena, un portent físic com Bale deixa la professió als 33 anys, qui sap si buscant més temps per gaudir del golf, la seva passió confessada.

Anar al contingut