Jutglà, en una acció del partit contra l'equip "viola" de Florència
futbol

Ferran Jutglà, en mode líder: el seu somni acaba ben aprop de la riba però no es rendeix

Un penal clar als minuts finals del partit va punxar la il·lusió del Bruges i de tota la ciutat encantada

Final del somni. El Bruges de Ferran Jutglà va caure eliminat de la Conference League. Els belgues van empatar a un contra la Fiorentina, un resultat insuficient per remuntar el 3 a 2 de l'anada a Itàlia. L'eliminatòria es va decidir als minuts finals. Si ja al primer partit Nzola decidia el duel al minut 91 a l'Artemio Franchi, el desenllaç a Bèlgica també seria favorable als morats. Al minut 82, un cop de genoll de Mechele al mateix Nzola decantaria el partit a favor dels toscans.

La Fiorentina jugarà la final de la Conference League, per segon any consecutiu, amb l'esperança que Atenes sigui la redempció de Praga. El seu rival serà l'Olympiacos d'Ayoub el-Kaabi o l'Aston Villa. Jutglà s'ho mirarà per televisió després de veure esvair-se la il·lusió de tota la ciutat encantada.

El davanter de Sant Julià de Vilatorta porta 11 gols en 47 partits i 8 assistències al llarg de la temporada. L'osonenc, titular indiscutible del Bruges des que la tercera competició continental entrés en la seva fase decisiva, va jugar els 90 minuts.

No va ser el millor partit del català, que no va xutar a porteria en cap ocasió, però va estar molt encertat en les passades. En una story d'Instagram després del partit, un Jutglà en mode capità va enviar un missatge a l'afició:

"Aixecar-se, i tornem-hi."

El missatge de Jutglà
El missatge de Jutglà (Instagram:@ferranjutglablanch) (Instagram: @ferranjutglablanch)

Líders a la Lliga

La temporada no ha acabat a Bruges. Els blau-i-negres van primers a la lligueta entre els sis primers classificats per al títol i les posicions europees. En aquest format, els equips comencen amb la meitat dels punts aconseguits a la temporada regular. Queden tres partits i tenen l'Anderlecht a dos punts i l'Union Saint-Gilloise a tres. El calendari per ser campió és aquest:

• 13 de maig: Bruges - Union Saint-Gilloise 20.30
  • 19 de maig: Anderlecht - Bruges 18.30
  • 26 de maig: Bruges - Cercle Bruges 18.30