Fórmula 1

Fernando Alonso renova el contracte amb l'escuderia Ferrari fins al 2016

Fernando Alonso, bicampió del món de Fórmula 1, ha renovat el contracte amb Ferrari fins al final de la temporada 2016, segons ha informat avui l'escuderia italiana a través d'un comunicat. "Sóc molt feliç d'haver arribat a aquest acord. De seguida em vaig trobar molt a gust a Ferrari i ara la sento com una segona família", afirma Alonso en el comunicat. "Tinc una grandíssima confiança en les dones i homes que treballen a Maranello i en qui la dirigeix: per tant, per mi ha estat fàcil decidir ampliar la relació tan a llarg termini amb el que segurament serà l'últim equip de la meva carrera a la Fórmula 1", afegeix.

Actualitzat
Alonso, actual cinquè classificat al Mundial de Fórmula 1 amb 41 punts, va arribar a l'escuderia italiana la temporada 2010 signant un contracte de tres temporades després d'un més que controvertit pas per l'escuderia McLaren el 2007 i de la seva tornada a Renault l'any 2008, escuderia amb la qual va aconseguir els seus dos títols mundials (2005 i 2006).

"Ens satisfà molt haver pogut allargar la relació amb un pilot que sempre ha demostrat ser un guanyador, fins i tot en les condicions més difícils", afirma en el comunicat el president de Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo. "Fernando té totes les qualitats, tècniques i humanes, per formar part de ple dret de la història de Ferrari, que, esperem, podrà enriquir-se aviat amb nous èxits", afegeix.

En la seva primera temporada al volant d'un Ferrari (2010), Alonso, que aquesta temporada encara no ha aconseguit cap victòria, va acabar en segona posició en la classificació de pilots, a només 4 punts de l'alemany Sebastian Vettel.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut