Fórmula 1

Els monoplaces arriben al Circuit de Catalunya amb la voluntat de plantar cara als Red Bull

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de Catalunya de Fórmula 1. De moment, poca activitat al Circuit, a l'espera que comencin a arribar els pilots. Els que ja són al pàdoc són els monoplaces dels diferents equips, que, de cara a aquest gran premi, incorporen més novetats per intentar frenar el domini dels Red Bull. Un domini que pot tenir els dies comptats perquè la FIA està a punt de modificar la normativa de l'aprofitament dels gasos, una de les armes principals de Vettel i Webber.

Actualitzat
Els majestuosos camions de Ferrari. I al seu costat, tot un contrast, una vella furgoneta de transport. Vella, però no per això menys important. A dins, atenció, un bon grapat de milions en forma de l'F150 amb què competirà aquest cap de setmana Fernando Alonso. Impossible sospitar res si te la trobes en plena autopista. El monoplaça arriba a Barcelona protegit amb una manta vermella que deixa, però, al descobert l'aleró davanter, una de les moltes novetats que durà l'asturià per provar de posar fi al domini de Red Bull. Molt diferent del que portaven fins ara.
 
Parlant de Red Bull, la seva superioritat podria acabar de cop si la FIA limita l'ús dels difusors bufats, una de les principals armes de Vettel i Webber, sobretot els dissabtes. En principi, la limitació ja havia de ser efectiva a Montmeló, però la federació l'ha endarrerit perquè els equips puguin fer els canvis pertinents. Les noves regles auguren una cursa espectacular en un circuit on tradicionalment hi havia pocs avançaments. Tot i això, sembla difícil que les tribunes, diumenge, arribin als 100.000 aficionats que van venir l'any passat. La previsió és de 80.000. Vinguin els que vinguin, el Circuit està preparat per donar un any més la benvinguda a un dels espectacles més grans del planeta. Al pàdoc, ja està tot pràcticament llest per rebre els grans protagonistes, els pilots.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut