La pancarta de l'afició del Lleida Esportiu amb el text  "Una ciutat, un sol equip"
La pancarta de l'afició del Lleida Esportiu amb el text  "Una ciutat, un sol equip" (@XavierEstradaF1)
futbol

Espòiler a la Terra Ferma: l'anècdota que destapa per on passa el destí del Badalona Futur

Sorpresa entre els aficionats que van comprar amb targeta les entrades per veure l'últim partit del Lleida Esportiu

Redacció Esport3Actualitzat

La incertesa continua marcant l'esdevenir del Badalona Futur. Darrere d'aquest nom s'amaga un dels clubs catalans que havia estat a Segona Divisió no fa gaire, quan era la UE Llagostera. El trasllat a Badalona amb la intenció de completar la fusió amb l'històric Badalona CF va desembocar en un canvi de nomenclatura, però els plans es van frustrar l'estiu passat. En aquell moment, el club adquirit per l'exdirectiu del FC Barcelona Toni Freixa va anunciar que es posava a la venda per un preu simbòlic d'un euro però el peatge d'assumir el deute de 600.000 euros.

Ara, una anècdota ocorreguda el passat cap de setmana pot ajudar a esvair els dubtes sobre el destí poc clar d'aquest equip del grup 3 de la 2a RFEF que disputa els seus partits de local a Vic. El diari Segre ha explicat el que pot ser l'espòiler definitiu. Va passar diumenge, minuts abans del Badalona Futur - Lleida Esportiu, quan els aficionats que van comprar amb targeta les entrades pel partit van veure que el pagament remetia a l'Atlètic Lleida.

La cessió del terminal de pagament (TPV) per part d'aquesta entitat de recent creació que competeix a la Lliga Elit dona força als rumors sobre les intencions d'empresaris lleidatans d'adquirir el Badalona Futur. Una possibilitat que podria significar el naixement d'una nova rivalitat amb el Lleida Esportiu, sobretot si els dos equips de la Terra Ferma continuessin tenint plaça a la 2a RFEF.

La possibilitat es viu amb efervescència a la capital del Segrià i alguns sectors de l'afició blava ja han fet saber la seva oposició a una convivència que consideren artificial. A Vic s'hi va veure una eloqüent pancarta amb la proclama "Una ciutat, un sol equip". També secunda el lema el regidor de la Paeria, l'exàrbitre i col·laborador del Gol a Gol d'Esport3, Xavier Estrada Fernández.

Anar al contingut