Futbol

Els tests del coronavirus per als futbolistes encenen el debat ètic

LaLiga ha contactat amb un laboratori privat per fer-los i ha engegat el debat ètic de si és necessari quan no n'hi ha prou per a sanitaris i ciutadans

Sebas GuimActualitzat

Dimarts que ve, i després de gairebé sis setmanes de confinament, els futbolistes espanyols de Primera i Segona Divisió tornaran a les seves ciutats esportives, però no serà per entrenar-se, sinó per passar el test del coronavirus. Aquest és el protocol que marca LaLiga abans de reprendre l'activitat, tot i que no n'ha parlat oficialment, com tampoc el Ministeri de Sanitat.

LaLiga ha contractat un laboratori privat per fer les proves i els serveis mèdics dels clubs -que ja han proporcionat els noms dels que se les 'hauran de fer- ja estan preparats per dimarts. Tot plegat ha obert un debat ètic sobre si hi ha d'haver tests pels futbolistes i, en canvi, no n'hi ha suficients per als sanitaris, sobretot, ni per a la població en general.

 Els jugadors han dit un i altre cop que no tornaran als camps sense la seguretat garantida per Sanitat i aquest mateix dijous hi ha una reunió entre LaLiga, Javier Tebas i l'Associació de Futbolistes Espanyols, que presideix David Aganzo.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut