Cavani ha marcat el segon gol del PSG (Reuters)
Futbol

El PSG guanya la Copa derrotant el Les Herbiers (2-0), de tercera divisió

El PSG s'ha proclamat campió de la Copa de França per quarta vegada consecutiva. Els d'Unai Emery han hagut de derrotar el Les Herbiers, un modest rival que ha viscut el dia més important de la seva història.

Actualitzat

Les Herbiers té només 16.000 habitants. Uns 5.500 eren a l'Stade de France per presenciar la final de la Copa de França que el seu equip, de tercera divisió, disputava contra el tot poderós París Saint-Germain. Han caigut per 2 a 0, però han resistit dignament el monòleg del PSG (75% de possessió). Els autors dels gols dels parisencs han estat Lo Celso (min. 26), amb un xut des de fora de l'àrea, i Cavani (min. 74), de penal

És la quarta Copa consecutiva del PSG, que aconsegueix el triplet de títols francesos aquesta temporada. Anterioment, ha guanyat la Copa de la Lliga i la Lliga, que en l'anterior edició havia estat per al Mònaco. Uns 80.000 especatadors han presenciat aquesta cita històrica. El camp on habitualment juga el Les Herbiers té una capacitat per a uns 1.500 espectadors.

 

Anar al contingut