Barça

Luuk de Jong: "Us espero al Camp Nou"

El davanter neerlandès, que prové del Sevilla en qualitat de cedit, ha dirigit les primeres paraules a l'afició blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona va viure un darrer dia de mercat de fitxatges boig. El club va tancar fins a cinc operacions en les darreres hores. Una d'elles, de les més sorprenents, va ser la incorporació de Luuk de Jong. El davanter neerlandès arriba cedit del Sevilla i serà l'encarregat de substituir Antoine Griezmann, que torna a l'Atlètic de Madrid, també cedit.

Missatge a l'aficionat culer

El FC Barcelona ha compartit les primeres paraules del nou davanter de l'equip: Luuk de Jong. El neerlandès s'ha dirigit a l'aficionat culer per destacar que té moltes ganes de sumar-se a la família del Barça.

"Més que un club"

Hores després d'anunciar-se la seva cessió al Barça, De Jong va enviar el primer missatge com a blaugrana. El davanter va fer una piulada al seu compte oficial de Twitter on va destacar que el FC Barcelona és "més que un club". El nou jugador del Barça va continuar afirmat que és "més que un honor", i va acabar amb un "visca el Barça".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut