El Barça s'imposa amb claredat al clàssic i descobreix Fermín (3-0)

Després d'una primera part calenta, el jove andalús del planter irromp a la segona amb una exhibició de futbol, gol i assistència màgica

• Dembélé marca l'1-0 al primer quart, amb una falta assajada que executa Gündogan cap a Pedri i el canari assisteix el francès per marcar.
  • Araujo comet penal per mans dins l'àrea, però Vinícius falla la pena màxima i envia la pilota al travesser al minut 19.
  • El Reial Madrid té una doble ocasió, a cinc minuts del descans, amb una pilota al travesser i després al pal.
  • Courtois evita el segon gol de Dembélé amb una intervenció clau al minut 41.
  • Christensen i Gündogan són substituïts per molèsties i entren Eric Garcia i Sergi Roberto.
  • Ja a la segona part, Vinícius posa a prova Ter Stegen, que atura el seu xut.
  • Tchouameni envia un cacau al travesser amb rebot inclòs al cap de Ter Stegen que acaba fora.
  • Vinícius dribla i deixa enrere Dest, i està a punt de sorprendre el porter del Barça.
  • Tot i les ocasions del Madrid, el jove del planter blaugrana Fermín apareix amb un míssil imparable per transformar el 2-0 a cinc minuts del final.
  • Just després, Vinícius torna a enviar la pilota al travesser i Joselu perdona el gol en aquesta rematada.
  • Torna a aparèixer Fermín per fer una passada a Ferran Torres, que sentencia amb el 3-0.
  • 82.026 espectadors a l'AT&T Stadium, rècord d'aficionats en aquest estadi de Dallas en un partit de futbol de clubs.

Xavi i Ancelotti no s'han guardat res

Blaugranes i blancs s'han enfrontat per primer cop aquesta temporada en un amistós a l'AT&T Stadium de Dallas. Tot i estar encara al juliol, ni Xavi Henández ni Carlo Ancelotti han reservat cap dels seus homes importants i deixen les proves per a un altre dia.

El Barça sortirà amb Ter Stegen a la porteria, Araujo, Kounde, Christensen i Balde en defensa, Oriol Romeu, Frenkie de Jong i Gündogan al mig del camp, i Dembélé, Lewandowski i Pedri en una posició més avançada. Gavi ha estat baixa per al duel a causa de dolors a l'esquena.

Davant hi tindran un Reial Madrid amb aspecte de treure un onze molt titular.

Només el protagonista d'un dels fitxatges més mediàtics de l'estiu, el turc Arda Güler, s'ho perdrà perquè uns problemes al menisc l'han obligat a tornar a la capital de l'Estat.

Un espectacular estadi ple per veure el clàssic

El partit de l'AT&T Stadium ha aixecat molta expectació a Dallas. S'espera el ple a l'imponent estadi dels Cowboys, situat a la ciutat d'Arlington. I això que el preu de les entrades és elevat. Ahir, la més barata costava uns 300 dòlars, però n'hi havia alguna que rondava els 2.000.

L'estadi té un sostre retràctil que es tanca en nou minuts i un sistema de refrigeració que fa possible que es jugui a poc més de 20 graus encara que a l'exterior se superin els 40.