Futbol internacional

El president del PSG, Nasser Al-Khelaïfi, dona suport a Unai Emery, que no s'ha plantejat dimitir

L'eliminació en vuitens de la Lliga de Campions davant del FC Barcelona cou al PSG, que després del 4 a 0 de l'anada ja es veia a quarts. El 6 a 1 del Camp Nou ha deixat en entredit el seu tècnic, Unai Emery, que no pensa dimitir

Actualitzat

El president del PSG, Nasser Al-Khelaïfi, ha donat públicament suport a l'entrenador de l'equip, Unai Emery, després d'haver quedat eliminats en els vuitens de la Lliga de Campions aquest dimecres al Camp Nou, en una remuntada històrica del FC Barcelona. Al-Khelaïfi ha afirmat en una entrevista al diari "Le Parisien" que Emery "treballa moltíssim cada dia per fer progressar l'equip. Hem d'extreure totes les lliçons d'aquest fracàs i no reaccionar en calent. Unai té qualitats en les quals creiem. Té tot el meu suport".

El propietari del club francès sí que ha admès que han de parlar dels "canvis que seran necessaris a mitja temporada", però aclarint que "la força d'un gran club és mantenir el cap fred i la unitat en els moments difícils". Nasser Al-Khelaïfi ha confessat sentir una "barreja de tristesa i enuig" després del partit al Camp Nou.

El PSG no va acabar content amb l'arbitratge rebut davant del Barça. El seu president assenyala que "no pots evitar pensar que el resultat podia haver estat un altre amb un arbitratge més encertat. Tothom va veure el penal sobre Di María que ens hauria permès fer el 3 a 2 i acabar amb l'emoció. Sense oblidar que no hi va haver penal sobre Luis Suárez". 

Emery no ha pensat dimitir

Davant la premsa, l'entrenador basc ha negat aquest dissabte que s'hagi plantejat dimitir: "Soc l'entrenador gràcies a la meva constància. He passat molts mals moments a la meva carrera. Si hagués hagut de dimitir, ho hauria fet en el segon partit, però he treballat molt per superar els mals moments".

Unai Emery ha reconegut que davant del PSG "hi va haver moltes coses bones", però també d'altres "que no poden controlar-se, com les decisions de l'àrbitre. Això va influir en el resultat. Necessitem guanyar-nos el respecte. Hem de treballar aquest aspecte. Ens prepararem millor la propera vegada".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut