La Ponferradina celebrant el gol de Xavi Molina (LaLiga)
Segona Divisió

El Nàstic esgarrapa un punt amb la Ponferradina (1-1) però cau de la zona de "play-off"

El Nàstic ha acabat empatant amb la Ponferradina (1-1) en un partit que se li ha posat difícil ben aviat. Un gol en pròpia de Xavi Molina als dos minuts ha acabat neutralitzat per un altre de Naranjo a l'inici del segon temps. Els grana cauen de la zona de "play-off".

En dos minuts, a Tarragona el Nàstic ha rebut una gerra d'aigua freda quan Xavi Molina en la primera centrada de la Ponferradina dins de l'àrea s'ha marcat un autogol. Els de Vicente Moreno han quedat tocats i els ha costat remuntar. El rival ha anat generant perill amb arribades constants, una d'elles ha acabat amb un xut escorat de Basha que Reina ha evitat amb una bona mà. El primer temps, ha arribat amb l'avantatge per la Ponferradina i amb un Nàstic que necessitava reaccionar a la represa. La reacció no s'ha fet esperar i en tres minuts, Naranjo ha trobat el gol recollint una pilota dins de l'àrea per empatar. Amb el gol, els grana s'han animat i han anat a pel segon que no ha arribat. I això que Emaná i Aníbal ho han provat amb un parell de bones ocasions. El rival, també ha buscat la victòria, tot i que al final s'ha conformat amb un empat que els permet agafar cert aire amb la zona de descens però que fa caure al Nàstic de la zona de play-off, tot i empatar a punts amb el Saragossa.