El Nàstic cau golejat al camp del Recre i perd el liderat de la categoria (3-0)

El Nàstic ha perdut el liderat de la Segona Divisió en caure golejat al camp del Recreativo de Huelva (3-0). Els granes han fet el pitjor partit de la temporada contra un equip andalús que ha estat molt superior i ha sumat una incontestable victòria. El Recre ha encarrilat la victòria amb dos gols en 25 minuts i, just quan ha començat la segona part, David Garcia s'ha fet el tercer en pròpia porta, i ha deixat el partit completament sentenciat. El Nàstic ha trencat una ratxa de 14 jornades sense perdre, però es queda segon amb 62 punts, els mateixos que el líder.

Paraigües al Colombino abans de començar. Tots els elements han jugat avui en contra del Nàstic. D'entrada s'ha trobat pluja i dos gols en només 25 minuts. El primer, d'Uche, en el minut 9, i el segon de Calle després d'una errada gravíssima del porter Rubén Pérez. Luis César, no gaire content amb el joc del seu equip, ha fet entrar de seguida Bolo per Morales. El mateix Bolo ha forçat un penal molt protestat pels locals que Diego Torres ha fallat en el minut 38. Per protestar l'acció, el tècnic del Recre ha acabat expulsat a la graderia. L'ha seguit Òscar Álvarez, que per doble amonestació ha deixat el Nàstic amb 10 al límit del descans. L'infortuni tarragoní ha continuat en la segona part amb un gol en pròpia porta de David Garcia només començar. Una vermella directa a València ha igualat les forces, però no pas el marcador. Un Nàstic amb la pólvora molla continuarà en zona d'ascens, però ha cedit el liderat, amb els mateixos punts, al seu botxí d'avui. Primera derrota grana després de 14 jornades seguides invictes, i primera fora de casa després de sis mesos.