El Mallorca goleja un feble Tenerife i es manté imbatut després de tres jornades (4-0)

El Mallorca ha començat fort la Lliga i encara no coneix la derrota després de les tres primeres jornades de Lliga. Davant el Tenerife ha aconseguit la segona victòria a casa per un contundent 4 a 0. Mario Suárez ha obert el marcador al minut 16 i a la segona part ha arribat la sentència en només 8 minuts. Aduriz ha marcat amb el cap el segon i Julio Álvarez ha fet el tercer superant en l'un contra un el porter, Sergio Aragoneses. L'equip canari ha acabat amb nou jugadors per les expulsions de Luna i Marc Bertrán, i Webó ha fet el quart de penal. En els altres dos partits de la jornada, el Sevilla s'ha imposat a l'Osasuna 0-2, mentre que el Racing ha derrotat el Màlaga 1-2.

Osasuna, 0 - Sevilla, 2

L'Osasuna de Camacho continua sense conèixer la victòria. Aquest dissabte, els navarresos han caigut al Reyno de Navarra davant el Sevilla per un clar 0-2. Malgrat intentar-ho amb el seu esperit de lluita habitual, l'Osasuna ha vist primer com Negredo inaugurava el marcador en el minut 37 després d'una bona internada d'Adriano per la dreta. Ja a la segona meitat, Kanouté ha fet el segon en el 71 per desesperació dels locals en aprofitar una deixada amb el pit de Perotti a la frontal. Els de Camacho han buscat la remuntada però la falta d'una idea clara de joc i l'expulsió de Sergio a nou minuts per al final els ha condemnat a la segona derrota de la temporada.

Màlaga, 1 - Racing de Santander, 2

El Racing de Santander ha pal·liat l'irregular inici de temporada amb una victòria a domicili a la Rosaleda. En un partit gris i ensopit, Arana ha avançat els càntabres en el 36 després d'una genial assistència vertical de Geijo a la frontal de l'àrea malaguenya. Els locals, que poc s'han assemblat a l'equip que va golejar l'Atlètic de Madrid 3-0, amb prou feines s'han acostat a la porteria de Toño. Ha estat un genial llançament de falta de Duda a la frontal el que ha permès els blanc-i-blaus empatar ja en el minut 71. Poc els ha durat l'alegria, als andalusos, ja que vuit minuts més tard Morris de cap ha aconseguit l'1-2 definitiu.