Espanyol

L'Espanyol se sobreposa a les baixes i suma el primer triomf a la Lliga a Riazor (2-3)

A la tercera ha estat la vençuda. L'Espanyol ha hagut d'esperar fins a la tercera jornada per sumar la primera victòria de la temporada a la Lliga. Els blanc-i-blaus s'han refet de les nombroses absències i han aconseguit un triomf meritori en la seva visita a Riazor. Callejón, autor del primer gol i de l'assistència del segon, obra de Forlín, ha liderat un renovat atac espanyolista. Joan Verdú ha fet l'1 a 3 en l'inici de la segona part, que semblava sentenciar el partit, però Lassad ha retallat distàncies i l'Espanyol ha patit de valent fins a l'últim segon per estrenar el caseller de victòries.

Com a conseqüència de les baixes, a última hora també la d'Iván Alonso per una gastritis, a Riazor s'ha vist un onze de l'Espanyol amb tres novetats. Ben Sahar, Coro i Callejón, que s'estrenaven com a titulars a la Lliga, han aportat aire fresc a l'atac espanyolista. Joan Verdú s'ha endut alguns xiulets de l'afició del Deportivo en el seu retorn a la Corunya.

La primera gran ocasió del partit l'ha tingut el Deportivo, amb un xut de Riki que ha salvat molt bé Kameni. La resposta dels blanc-i-blaus, que anaven de groc, no s'ha fet esperar. El xut final de Ben Sahar ha acabat a córner. Precisament després del servei des de la cantonada ha arribat el 0 a 1 en el minut 20. La rematada de cap de Pareja ha picat al travesser i Callejón ha aprofitat el refús per marcar el primer gol de l'Espanyol a la Lliga, que ha dedicat al desaparegut Dani Jarque. Vuit minuts després, ha arribat el gol de l'empat del conjunt gallec. Una assistència de Valerón ha deixat sol Adrián davant de Kameni, al qual ha superat després d'un driblatge. Però Callejón ha tornat a ser decisiu a dos minuts del descans amb una centrada sobre Forlín, que amb un precís cop de cap ha batut la porteria d'Aranzubia.

Uns aspersors que s'han engegat inesperadament han fet aturar uns instants el joc a la segona part, en què l'Espanyol ha sentenciat el partit. En el minut 53, passada de David Garcia a Joan Verdú, que ha aconseguit l'1 a 3. El català ha celebrat amb ganes el gol després de ser xiulat per la seva antiga afició.

El conjunt de Mauricio Pochettino tenia el partit molt controlat, però ha hagut de patir fins al final després que Lassad tornés a marcar per al Depor en el minut 76. Javi Márquez i Fernando Marqués han debutat amb l'Espanyol el dia en què l'equip de Pochettino ha sumat els tres primers punts en el campionat en un escenari on no guanyava des de la temporada 2005-2006.