La victòria dels lleidatans ha acabat amb una invasió de camp (Dani Badia)
FUTBOL

El Lleida Esportiu acompanyarà l'Espanyol B al play-off d'ascens a Primera RFEF

El Badalona baixa a Tercera RFEF i el Cerdanyola lluitarà per la permanència en el play-out

Redacció Esport3Actualitzat

El Lleida Esportiu acompanyarà l'Espanyol B al play-off d'ascens a la Primera RFEF. L'equip del Segrià ha aconseguit la classificació gràcies a les dues victòries aconseguides aquesta setmana contra el Numància, que ja havia pujat matemàticament i no s'hi jugava res. Després de guanyar dimecres 1-2 a Los Pajaritos, en un partit ajornat des de la primera volta, s'ha tornat a imposar aquest diumenge al Camp d'Esports (2-0), amb gols de David López i l'ucraïnès Danilo Gonxaruk. Milers d'espectadors han donat suport al Lleida, que lluitarà per l'ascens després d'una temporada plena de turbulències.

Els jugadors del Lleida celebrant la classificació per al play-off al vestidor (Dani Badia)

L'altre equip català que acaba la temporada en els llocs de privilegi és l'Espanyol B. El filial blanc-i-blau va somiar amb l'ascens directe durant setmanes, però al final s'haurà de conformar amb jugar el play-off. Ho farà com a segon classificat. Malgrat perdre en l'última jornada contra el Brea (1-2), la derrota de la Peña Deportiva al camp del Formentera (3-0) l'ha beneficiat.

Els dos equips estaran presents en el sorteig del play-off d'ascens que tindrà lloc aquest dilluns a la seu de l'RFEF. Les eliminatòries es disputaran a la província d'Alacant, en camps com el Rico Pérez d'Alacant o El Collao d'Alcoi. Les semifinals es jugaran el cap de setmana del 21 i 22 de maig i les finals, el cap de setmana del 28 i 29 de maig.

El Badalona baixa a Tercera

L'altra cara de la moneda en aquesta última jornada de la Segona RFEF ha estat el Badalona, que perdrà la categoria després sumar només un punt en la seva visita a Terol. Els badalonins baixen a Tercera, com ja li va passar a l'Europa fa unes setmanes. El Prat, que també es jugava la permanència a la categoria, ha aconseguit l'objectiu amb un empat al camp de l'Ebre (1-1), mentre que el Cerdanyola s'ho jugarà tot en el Torneig per la Permanència a Segona RFEF. Els vallesans també coneixeran el seu rival en el sorteig d'aquest dilluns a la Ciutat del Futbol.

 

 

Anar al contingut