Llagostera i Mirandés s'han repartit els punts a Palamós (LaLiga)
Segona Divisió

El Llagostera anul·la el Mirandés però només suma un punt insuficient (0-0)

Davant de l'equip més golejador de la Lliga, el Llagostera ha sumat el seu primer empat a Palamós. Un empat insuficient per als interessos dels de la Costa Brava, que acabaran l'any en descens.

Actualitzat

El partit al Municipal de Palamós-Costa Brava ha estat entretingut. Els dos equips han protagonitzat arribades, però, en els últims metres, els ha costat definir o bé han estat desencertats. El Llagostera ha sortit seriós en defensa, i, a dalt, en sis minuts el porter Raúl Fernández ha atrapat la primera arribada. Lago Júnior no ha pogut fer gala del seu estatus de "pichichi" de l'equip, ja que ha topat amb René en nombroses ocasions. El porter del conjunt blaugrana també ha estat encertat en aturar en dos temps una arribada des de la banda de Sangalli. En el primer temps, l'ocasió més clara per al Llagostera ha acabat amb Benja en fora de joc.

En la segona, Benja també ha tingut protagonisme, però l'ha cedit amb l'entrada de José Carlos, que ha donat més rapidesa al joc i més ocasions per als locals. Lago Júnior, però, també ho ha provat. L'ensurt per al Llagostera ha arribat en els últims minuts. L'àrbitre ha anul·lat el gol d'Abdón per fora de joc. Els dos equips s'han repartit els punts. 

 

Anar al contingut