imatges de cancelo i de joao felix
El futur dels Joaos és incert quan queden 4 jornades per al final de Lliga (Europa Press)
Barça

El futur de Joao Félix i Joao Cancelo, en suspens

Les darreres setmanes han alterat la percepció que es tenia sobre el futur dels dos jugadors

Redacció Esport3Actualitzat

Si fa un parell de mesos l'escenari era força clar sobre la continuïtat de Joao Cancelo i Joao Félix, ara la qüestió ha canviat... o més que canviar, s'ha posat en remull a expenses d'una reflexió...

Amb Joao Félix s'ha passat de tenir molt clara la repetició d'una cessió amb l'Atlètic de Madrid, a començar a valorar si val la pena tenint en compte l'escassa participació que ha tingut en els darrers tres mesos, segons informa el programa Tot Costa, de Catalunya Ràdio. De fet, des del mes de gener, només ha estat titular en cinc partits. I en els tres decisius del tram final, PSG, Madrid i Girona, ha sumat 45 minuts.

Per això, certes veus a dins del club posen l'interrogant en la necessitat de continuar comptant amb el davanter portuguès.

Amb Joao Cancelo, la història és una altra. Ja no hi havia dubtes des del principi. L'aposta per una negociació amb el City, per uns 25 milions d'euros semblava molt clara... I segurament continuarà per aquesta via, però el cert és que el seu rendiment en aquest tram decisiu, sortint a la fotografia del PSG, Madrid i Girona, ha obert la porta dels dubtes.

La seva poca fiabilitat defensiva, la seva posició al camp, ja coberta amb Balde, i els 25 milions d'euros en un context de vaques magres fan que ja no estigui tan clara la seva continuïtat.

Anar al contingut