Tour de França

El francès Sandy Casar s'adjudica la 18a etapa i Contador llueix el mallot groc

El ciclista francès Sandy Casar (Française des Jeux) s'ha adjudicat a l'esprint la 18a etapa del Tour, una etapa plana de 211 km entre les localitats de Cahors i Angouleme. L'escapada bona del dia l'han protagonitzat l'holandès Michael Boogerd, el belga Axel Merckx i els francesos Lefevre i Casar. En l'etapa, Alberto Contador (Discovery) ha pogut lluir el mallot groc de líder, després de l'exclusió del danès Rasmussen. Aquest dissabte hi haurà la decisiva contrarellotge individual de 55 quilòmetres que decidirà el podi final a París.

Actualitzat

Reacció del president del COI

El nou escàndol sobre el dòping que es viu, novament, en aquesta edició del Tour ha provocat una sotragada en el món de l'esport en general. Per això, el màxim responsable del Comitè Olímpic Internacional, Jacques Rogge, ha parlat aquest divendres sobre aquest problema. Durant la seva visita als Jocs Olímpics de la Joventut que s'estan fent a Belgrad, Rogge ha afirmat que no exclouran el ciclisme com a esport olímpic.

"Excloure el ciclisme dels Jocs Olímpics no és la solució. S'ha de posar tot en perspectiva. El que està passant ara al Tour significa per sobre de tot que la mentalitat dels atletes ha de canviar de forma dràstica i ràpida. També és la prova que el sistema està funcionant, perquè si s'estan descobrint positius vol dir que les anàlisis són molt bones i acurades", ha assegurat el mandatari suís.

Anar al contingut