Futbol internacional

El central romanès Christian Chivu, objectiu del Barça, s'apropa al Reial Madrid

El Madrid ha estat l'últim club que ha negociat amb Chivu, però en aquests moments és el club en millor posició per fitxar el central romanès. Mijatovic, el director esportiu blanc, és des d'ahir a Roma negociant per Chivu. Mijatovic, com va fer Txiki la setmana passada, ha parlat amb Daniele Prade, secretari tècnic de la Roma. Prade diu que l'oferta del Madrid és de 18 milions d'euros per la Roma i 5 milions d'euros per temporada per al jugador durant 5 anys, i afegeix que si l'oferta la reben per escrit estaran encantats de traspassar Chivu al Reial Madrid. Mijatovic segueix a Roma negociant. Chivu és a Mallorca de vacances i el Barça, tot i que sembla que el Madrid té avantatge, no dóna per perduda la possibilitat de fitxar Chivu. L'oferta blaugrana pel romanès no es mou dels 14 milions.

Actualitzat

Gabi Milito és la primera alternativa

Tot continua si fa no fa com ahir. El Barça encara no ha descartat l'opció Chivu, però es veu complicada. A l'interès de la Juventus, ara s'hi ha afegit el del Reial Madrid. Per tant, l'opció Gabi Milito va prenent força. L'oferta de la Juve per l'argentí ja arriba als 19 milions d'euros, 17 de fixos i 2 més per objectius aconseguits, però el jugador continua preferint posar-se la samarreta del Barça. L'oferta blaugrana haurà de ser, doncs, similar a la dels italians, 19 milions d'euros, o menys milions i algun jugador, que hauria de ser o bé Ezquerro o bé Giuly, ja que el Saragossa, el que busca ara, és un davanter.

Maxi López, amb un peu a l'Sporting de Lisboa

Qui no podria entrar com a moneda de canvi és Maxi López, que tal com ha arribat marxarà. Aquest cop, la cessió serà a l'Sporting de Lisboa. Cessió d'un any, amb posterior opció de compra. Si el tracte s'acaba tancant, el preu del traspàs seria entre els 6 milions que en demana el Barça i els 4 que ofereixen els portuguesos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut