Futbol

El Bèlgica-Espanya es jugarà envoltat de les màximes mesures de seguretat

Tot i que les dues federacions han acordat mantenir el partit, després dels atemptats a París s'extremaran les precaucions

Actualitzat

El partit amistós Bèlgica-Espanya, previst per dimarts a Brussel·les, es jugarà amb estrictes mesures de seguretat. La Unió Belga de Futbol (URBSFA) ha emès un comunicat en el qual indica que "després dels atemptats de París, la URBSFA ha contactat amb la Federació Espanyola i les instàncies competents en matèria de seguretat i s'ha decidit mantenir el partit amistós".

"Per raons de seguretat, insistim que serà impossible que els aficionats puguin entrar a l'estadi amb una bossa", apunta el comunicat, i assenyala que s'efectuaran controls addicionals a l'entrada al Rei Balduí. Les portes s'obriran a les 18.30 (el partit començarà a les 20.45). Així mateix, recomana als seguidors que arribin al més aviat possible per les presumibles cues a l'entrada.

D'altra banda, es guardarà un minut de silenci abans de l'inici del partit en memòria de les víctimes dels atemptats, i el cos arbitral i els jugadors lluiran braçals negres. Bèlgica, actual número u de la classificació mundial de la FIFA, serà un rival de màxima exigència per a Espanya. El conjunt de Vicente del Bosque va vèncer aquest divendres Anglaterra a Alacant per 2 a 0 i els belgues van derrotar Itàlia per 3 a 1 al mateix estadi Rei Balduí.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut